Premda smo fokusirani na razvoj i usavršavanje sopstvenih proizvoda, pre svega Solidus platforme i Solidus ERP cloud servisa, spremni smo da  svojim klijentima ponudimo širok spektar usluga iz domena osmišljavanja, pripreme, planiranja i razvoja softverskih proizvoda, unapređenja procesa i procedura, kao i suočavanja sa  tehnološkim izazovima.

Poverenje su nam poverile neke od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, uključujući GIZ, Bayer, DHL, Privrednu Komoru Srbije, Asseco i ComTrade.

RAZVOJ PROIZVODA

Spremni smo da uložimo naše ogromno iskustvo, znanje, veštine i kreativnost kako bismo vam pomogli da osmislite i isplanirate izuzetne softverske koncepte i proizvode.

UX/INTERACTION DIZAJN

Dozvolite nam da se pobrinemo da vaša softverska rešenja zadovolje sve savremene kriterijume, uključujući korisničko iskustvo, vizuelni dizajn i arhitekturu informacija.

PROTOTYPING

Sposobnost brzog kreiranja funkcionalnih prototipa softverskih ideja, njihovo testiranje na stvarnim korisnicima i donošenje pravih odluka pravi razliku u modernom poslovanju.

MOBILNE APLIKACIJE

Fokusiranjem na napredne hibridne web tehnologije, sposobni smo da ponudimo brza, atraktivna i pristupačna mobilna rešenja za Android, iOS i Windows Phone platforme.

WEB REŠENJA

Jedna od naših najjačih ekspertiza je u razvoju svih vrsta web rešenja – od interaktivnih web portala do kompleksnih single-page web aplikacija za najrazličitije namene i potrebe.

KONSALTING

Stojimo vam na raspolaganju da svojim iskustvom, znanjem i veštinama  povežemo tehnologiju i poslovanje, ojačamo vaše timove i rešimo sve izazove u razvoju softvera.